Small business accounting Businesswoman Accountant verify growin

Waarom Zoho een betere keuze is dan Teamleader

In de concurrerende wereld van CRM- en bedrijfsbeheersystemen zijn er veel spelers op de markt die bedrijven helpen hun processen te stroomlijnen, klantrelaties te beheren en groei te stimuleren. Twee prominente namen in deze ruimte zijn Zoho en Teamleader. Hoewel beide platforms hun eigen sterke punten hebben, zijn er verschillende redenen waarom bedrijven Zoho boven Teamleader verkiezen.

1. Veelzijdigheid van productaanbod

Zoho is niet alleen een CRM-systeem; het is een compleet ecosysteem van meer dan 40 geïntegreerde zakelijke applicaties. Deze variëren van verkoop en marketing tot financiën, HR, en zelfs IT. In plaats van te vertrouwen op meerdere, afzonderlijke systemen, kunnen bedrijven met Zoho één geïntegreerde oplossing hebben voor bijna al hun behoeften.

2. Prijsstelling

Zoho biedt over het algemeen een meer concurrerende prijsstelling, met diverse pakketten die zijn afgestemd op de behoeften van verschillende bedrijven. Hierdoor krijgen bedrijven meer waar voor hun geld, vooral wanneer ze gebruikmaken van meerdere Zoho-producten.

Met het Zoho One pakket biedt Zoho bedrijven de mogelijkheid om alle Zoho applicaties te gebruiken voor maar 37 euro per maand, per werknemer. Van een koopje gesproken!

3. Wereldwijde aanwezigheid

Zoho heeft een wereldwijd bereik met datacenters in verschillende delen van de wereld. Dit betekent dat het bedrijf wereldwijd kan voldoen aan gegevensbescherming en compliance-eisen. Voor multinationals of bedrijven met een wereldwijde klantenbasis kan dit een belangrijk voordeel zijn.

4. Aanpasbaarheid

Zoho’s platforms, met name Zoho CRM, zijn zeer aanpasbaar. Bedrijven kunnen het systeem eenvoudig afstemmen op hun specifieke processen en behoeften, zonder dat ze afhankelijk zijn van dure, op maat gemaakte oplossingen.

5. Ondersteuning en opleiding

Zoho biedt uitgebreide ondersteunings- en trainingsresources voor zijn klanten, waaronder webinars, tutorials en een uitgebreide kennisbank. Dit helpt bedrijven om het meeste uit hun investering te halen.

6. Innovatie

Zoho blijft innoveren met regelmatige updates, nieuwe functies en geheel nieuwe producten. Ze hebben een bewezen staat van dienst in het anticiperen op marktbehoeften en het snel aanpassen van hun aanbod.

7. Integraties

Hoewel Teamleader héél wat integratie-mogelijkheden heeft met lokale Europese systemen, biedt Zoho een veel breder scala aan integraties met zowel lokale als internationale applicaties en systemen.

Zoho kent talrijke pluspunten, maar de beste keuze voor een bedrijf hangt sterk af van zijn unieke behoeften en wensen. Voor sommige kleine bedrijven met een simpele workflow is Teamleader wellicht de ideale oplossing, terwijl Zoho beter kan inspelen op de behoeften van bedrijven met een uitgebreider of gevarieerder eisenpakket. Het is altijd verstandig om grondig onderzoek te doen en indien mogelijk beide platformen uit te testen vooraleer een definitieve beslissing te nemen.

Het zelf testen overslaan? Doe beroep op onze inzichten en ervaring. Wij adviseren je graag!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Deze blogartikelen interesseren je wellicht ook:

Sales report. Top view of two modern young colleagues conducting
CRM

5 Zoho Functies Die Je Marketing Een Boost Geven

In de huidige concurrerende markt is het cruciaal om je marketingstrategie constant te verfijnen. Met de juiste tools kun je je marketingefforts versterken en betere resultaten behalen. Zoho, een toonaangevende ...
Lees meer →
Marketing team. Group of young modern people in smart casual wea
Marktvergelijkingen

Waarom Zoho CRM een Voorsprong Heeft op HubSpot

Zowel Zoho CRM als HubSpot zijn zwaargewichten in de CRM-wereld en worden hoog aangeschreven voor hun functionaliteit en gebruiksgemak. Terwijl beide systemen hun eigen unieke voordelen hebben, biedt Zoho CRM ...
Lees meer →
Discussing sales changes
Marktvergelijkingen

Waarom Zoho CRM de Bovenhand Heeft op Salesforce

Salesforce is een naam die bijna synoniem is geworden met Customer Relationship Management (CRM) systemen. Het is een krachtige tool, gebruikt door vele Fortune 500 bedrijven, en het heeft een ...
Lees meer →
Het is momenteel niet mogelijk om een online meeting in te plannen. Stuur een mailtje of bel gerust.